Maja: himlen blev en ängel rikare idag

2010-31/03 - 2016-05/04

R.I.P Nisse finaste katten och vårat första djur

Mamma kom in imorse, vid 7.05, och sa: jag måste väcka dig nu! Jag måste berätta en sak för dig o Cindra med gråt i rösten.

Fick en sjukt hemsk morgon imorse, med ett hemsk. 

Våran fina fina Nisse blev hittad av våran granne tidigt imorse död, på trotoaren bakom garagen. Förmodligen överkörd, men inga skador syntes, vilket är lite skumt, men han kan lika gärna ha ätit en mus, som ätit något gift och sedan blivit sjuk, men vi vet inte vad som hänt.

Visste ärligt talat inte var jag skulle ta vägen, grät så sjukt mycket. Våran fina fina kisse katt, som vi haft i ca 6 år. Han har funnits här igenom skiljsmässan, och ja ända sen jag var 11 år. Hållt en sällskap, gosat, kommit och mött en när man kom hem med bilen, följt en till bussen, alltid sprungit ned till hallen när man kom hem och han var inomhus. Kommer sakna han så sjukt mycket, att få gosa med hans mysiga mage och tassar, kommer aldrig gå att ersätta han.

För er som inte har djur, kanske detta låter sjukt "mesigt", men ni anar inte hur hårt det tar på en när ett djur dör. "Himlen gråter med oss idag" sa jag till mamma imorse, då det regnade massor ute. Solen sken sedan upp senare på dagen, hoppas på ett gott tecken från Nisse, att han har det bra nu.

Skoldagen var rätt jobbig, försökte tänka på annat men samtidigt så kunde och kan jag inte fatta det. Att han är borta för alltid. Vill bara att han ska vakna till liv igen och komma springandes, krafsa på dörren och jama. Skrämma en när han kommer från ingenstans och hoppar upp i sängen och ska lägga sig nära nära, nästan på en själv och spinna så högt han kan.

Min käraste Nisse, vila i frid nu, kommer för alltid minnas dig kissen. Vårat första djur. Föralltid älskad. ❤ Himlen är en ängel rikare nu!

  • Maja

Gillar

Kommentarer