Maja: grey dress & black shoes

Klänning - Gina Tricot // Tights - Åhléns? // Over knee boots - Asos.com // Väska - Louis Vuitton

Heej på er! Fars dag var ju igår! Firade ni eran pappa nåt? Hur isåfall? Jag själv var hos min syster och firade hennes dotter som fyllt år, Hängde med syskonen + pappa och lite släkt. Fikat, ätit och pratat massa. - även försökt oss på att ta några fina syskon bilder som inte lyckades så bra.. Hahah. ALLTID någon som förstör bilden. På bilderna ser ni iallafall min outfit jag hade på mig. Ny klänning och nya skor!

Jag vet att många av mina vänner och alla runt om i Sverige firar sina pappor stort på fars dag. Alla har en nära relation till sin pappa och träffas ofta. Jag därimot har aldrig riktigt firat fars dag på riktigt. Alltid varit den där "Grattis på farsdag" via telefon och sen att man pratar lite allmänt om vad som hänt och händer i livet. Eftersom jag inte bor tillsammans med min pappa ~ Mina föräldrar skiljde sig när jag var runt 5-6 år, och jag har alltid bott mest hos mamma. Jag har heller aldrig haft den där nära relationen till min pappa. Inte riktigt med min mamma heller, men det har kommit nu det senaste året. Vilket jag år såå glad över. Egentligen är det ganska självklart varför jag inte har sån nära relation till min pappa eftersom vi nästan aldrig ses. Händer några gånger per år bara. Lite tråkigt, men jag är liksom van. För er som alltid bott med båda era föräldrar förstår jag att ni kanske undrar om det inte är as jobbigt? Och att ni skulle tycka det. Men jag tycker inte det. Klart det vore hur kul som helst om jag kunde bo oftare hos min pappa, men det funkar inte så bra med allt hans jobb och att han bor så långt bort från där jag går i gymnasiet bl.a. Vet egentligen inte varför jag tog upp detta, men tänkte om någon kanske kände igen sig?

Anyway, jag har hade iallafall en bra dag! Satt o plugga på kvällen och skrev på en engelska novell till idag. Åkte dessutom till min syrra för på kvällen för att sova där då de är närmare till skolan från henne, och jag börjar tidigt. Så de va skönt att slippa gå upp lika tidigt! Ha en bra dag nu alla, puss ❤️

Gillar

Kommentarer