Maja: From the beginning - barcelona trip

Om ni har missat de så åkte ju jag till Barcelona med spanskagrupperna i 9an i min skola i måndags. Jag har ju inte bloggat något om resan knappt, så tänkte dela upp inläggen dag för dag och visa bilder och skriva vad vi gjorde osv! Så bjuder på lite bilder från i måndags:

Alla as tagg på bussen, tagen med min selfiestick 😄

På planet

Framme i Barcelona, tjejerna fick förtur så vi fick ta första bussen till hotellet, medans killarna fick vänta 1,5 timme på nästa bussen. Lite synd om dom var de hehe!

Barcelona by night!

Självklart val första kvällen!

En propp gick i vårat rum, så alla lampor slocknade och elen slutade funka. Så vi blev as rädda då de blev as creepy ljus av nödutgångs-skyltens lampa så vi sprang ut från rummet och någon råkade stänga dörren så den gick i lås. - för att öppna dörrarna behöver man "blippa" ett kort och då behövs el för att öppna så vi blev utelåsta hahahh. Klockan var typ 12 på natten då! Vi kom in tillslut iallafall haha!

Vi åkte från skolan vid ca 12, och var framme i Barcelona vid 7-8 tiden på kvällen. När man klev ut planet och redan då möttes av värme och det var liksom p kvällen var så himla underbart! Vi åkte iallafall till vårat hotell, eller ja vi bodde på ett slags vandrarhem. Vi fick våra rum, som inte var några specieliteter på alls haha. Även fast vi fick bland de största rummet av alla, så var det bara hårda gnislande våningssängar, ett litet badrum och två fönster med galler utanpå. 

Vi gick iallafall sen och käkade på KFC (Kentucky Fried Chicken) som låg några meter från hotellet. Jag hade aldrig ätit där så var kul att prova. Jag tog en wrap med kyckling och sallad i, med pommes och sen fick man en gigantisk cola. Seriöst all läsk som såldes i muggar var gigantiska, typ deras små var som våra typ xxl haha! Gott var det iallafall!

Efter de gick vi runt lite överallt och tittade runt, innan vi skulle vara tillbaka på hotellet vid 22. Efter de hängde vi bara runt och hade kul med alla på allas rum. Och sen som ja skrev ovan gick en propp i vårat rum mitt i natten också haha. Galen första kväll blev de! Men kul hade vi! 😄

Gillar

Kommentarer