Efter några dagar hos mamma så kommer man hem till pappa igen och de första man ser på rummet är att jag har fått paket😁 skapligt bra med onlineshopping då man alltid blir lika överraskad när paketet dyker upp👍🏼

Här är en del av det jag fick hem (finns en del grejer som är julklappar till folk så vill inte lägga ut bilder i förväg)

Vart ett helt gäng med solglasögon då ja inte kunde motstå att köpa massa roliga modeller då dom kostade ca 20-25kr. Ibland måste man bara älska Kina 😁👌🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känns grymt tråkigt när man lovar sig själv saker som man sen bara lägger åt sidan.. Försöker verkligen komma på egna idéer men det är grymt svårt när man inte vet vad som intresserar andra.
Det jag talar om är såklart de här med bloggandet .
Jag vill verkligen hålla igång bloggen och vara så aktiv som möjligt men det känns så ointressant att skriva inlägg varje dag om vad jag gör då de oftast inte händer så mycket i min vardag.

Så dom fåtal personerna som läser min blogg får jätte gärna skriva kommentarer eller medd på fb(för er som har mig som vän där ). Skriv vad ni vill att jag ska blogga om. Antingen vanliga inlägg eller om ni vill att jag gör ett videoinlägg om något (endast seriösa tips)
Så lovar jag att jag försöka mitt bästa på att uppfylla era önskemål😊

Sen för er andra som bara är nyfikna på vad jag gör så är ja just nu påväg till min vapendragare för en kväll med skitsnack, alkohol m.m😁👍🏼

Likes

Comments

​Provade på att filma och fotta under helgen så ja kunde göra en video om hur min helg såg ut :)

Vill försöka mig på att göra fler videoinlägg så om ni har några tips på vad?  skriv en kommentar om vilken typ av klipp du helst tittar på via youtube , frittfram att önska inlägg och tipsa om videoinlägg ni tycker att jag borde göra

Likes

Comments

Fick till ett grymt konditionspass idag 😊💦
Vart en halv timme på Treadclimbern och därefter avslutade jag med att ro lite 👌🏼⛵️

Likes

Comments

Allt för mkt tid går åt till att sitta hemma och grubbla och nu måste de fan vända!

Så väskan är packad och jag är mer än redo för att ta mig in till stan 👍🏼 dags att fixa nytt gymkort och kötta på med ett rekorderligt mördarpass! 💪🏼jag har 6mån på mig , sen jävlar i mig ska ni få se på beachbody2016!

Likes

Comments

Då har man för första gången provat på detta med att filma,klippa och lägga upp via youtube :P förstår inte hur folk klarar av detta :O så ja lär ju ge creed till er som håller på med youtube och får upp flera inlägg i veckan :O !

men som sagt detta är innehållet i mitt paket från apotea och jag är grymt nöjd över den snabba leveransen och som ni kanske ser så köpte jag "reseförpackningar" då jag vill kunna prova produkterna innan jag köper något i fullsize.

Min kropp är väldigt känslig när det gäller skönhetsprodukter, alltifrån hudkräm till parfym så för mig är det alltid enklast att köpa mindre flaskor m.m så ja kan få testa om det är en produkt jag kan använda utan problem :)

Likes

Comments

Precis vart iväg och hämtat ut mitt paket från apotea👌🏼😊

Så nu är de upp till er hur mitt nästa inlägg ska se ut!

Vill ni se en "unboxing haul" video eller vill ni se bilder på de jag fick hem?

Likes

Comments