Header

Idag va jag sugen på att baka något, och gav mig då på lakritsbollar! Dessa är grymt goda och går på max 10 min att slänga ihop! Dessutom är dem helt fria från socker, gluten och laktos, så bra!! Tycker ni ska lägga ifrån er det ni håller på med och slänga ihop dessa!

Recept för ca 15 bollar:
- 2,5 dl naturella cashewnötter
- 15 dadlar
- 2 msk vatten
- 1/2 tsk fänkålsfrön
- 1/2 tsk lakritspulver
- en nypa salt

Sedan är det bara att slänga i allt i en mixer och mixa tills det blir en smet. Jag hade även i pyttelite kardemumma och någon droppe kaffe, men det behöver man absolut inte ha. Sedan rullade jag mina bollar i lakritspulver- men man kan såklart rulla dem i vad man själv tycker om. Typ grovhackade nötter eller liknande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tror inte att jag är ensam om att vilja flytta hemifrån, eller åtminstone drömma om det. Tror på riktigt att jag 70% av min tid tänker på den dagen jag ska flytta hemifrån och får inreda min alldeles egna lägenhet. Att få renovera, möblera och planera den exakt som jag vill.
Hade kunnat lägga upp hur många bilder som helst, finns så mycket fint. Stort tips att gå in på Pinterest om ni har brist på inspiration, finns så mycket att ta därifrån!


Likes

Comments

Vem är jag? Det är en fråga jag tycker är extremt svår att svara på. Det finns så mycket som innefattar vem jag är. Men för att göra det enkelt och relativt kortfattat så heter jag Chloé Maurie och är 18 år gammal. Jag bor i Stockholm och går mitt sista år på Bromma Gymnasium, vilket känns helt sjuk- att studenten är så nära.

Jag har tidigare haft bloggar som har varit lite halvseriösa, har hållit kvar vid dem i ca två veckor innan jag tröttnat och stängt ned dem. Men jag hoppas att jag kan hålla uppe den här bloggen ett tag, ska göra mitt bästa och förhoppningsvis så tröttnar jag inte.

Jag går som sagt i skolan så mina dagar brukar vara sig lika vilket kanske inte är idealet för en bloggare. Jag går upp- går till skolan, hem eller jobba, äta middag, sova. Helgerna är egentligen då mina dagar skiljer sin från varandra, om jag ska vara ärlig.

Det bästa jag vet är att resa och har faktiskt några resor bokade framöver som ni kommer att få följa med på- genom bloggen. Tycker inte om att kategorisera saker så, men ska man lägga min blogg i en viss kategori så skulle jag säga att det hamnar i mode och livsstil/ vardag.

Likes

Comments

Något jag ÄLSKAR är när man går upp lördag/söndag morgon och gör en ordentlig helgfrukost. Att tända ljus och sätta på nyhetsmorgon. Måste vara bland det bästa som finns.

På bild nr 1 ser ni en smoothiebowl med croissant och kaffe. Bild nr 3 är en frukost från i vintras när jag var i New York. Det är från ett ställe som heter the butcher’s daughter, vilket är ett grymt vegetariskt frukost/lunch ställe. Bild nr 2 är en till frukost jag gjort själv, surdegsbröd med avokado, spenat och ägg- kaffe och smoothiebowl.

Som ni säkert förstår ser mina frukostar självklart inte alltid ut såhär då jag inte har den tiden på morgonen då jag går i skolan- därför det blir extra härligt på helger när jag faktiskt kan ta mig tiden att fixa iordning dessa frukostar!

Likes

Comments

Detaljer är något jag tycker är väldigt viktigt i ett hem. Det är det som gör ett hem personligt enligt mig. Dessa bilder är tagna hemma hos mig!

Likes

Comments