Rep med alla

Vi hade idag lunchmöte samt repade på studietiden. Detta blev sista repet innan lovet och det gick ganska bra trots bortfall. Vi har ändrat om lite i placering vad gäller stämmor samt höjt tonarten en liten sekund på eatnemen. Jättesent att göra nu, vi vet, men det är inte så mycket att göra åt. Det gick rätt bra i alla fall. Vi repade också roundtable och strömpolska.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Madde

Har övat en annan stämma i eatnemen vuelie pga eventuellt stämbyte.

//Madde 

Likes

Comments

Rep med alla

Ingen bild för dagens rep men vi repade från 15.15 till 16.30.
Vi övade scenislt på round table rival, strömpolska, the storm, walking on sunshine och eatnemen vuelie. Det blev en produktiv timme och fräschade upp och övade andra set. Det blir även lite ändringar i eatnemen.

Likes

Comments

Idag tog vi lite tid (ca 50 minuter) till att dela ut arbeten och till att planera lite. T.ex. började vi på ett "fikaschema".

Likes

Comments

Daniel

Jag övade på hela Eatnem och har kollat ut ett ställe där jag numera vet att vi har kommit in fel på hittils. Detta korrigeras på nästa rep vilket blir onsdag. Jag har också övat på strömpolska och roundtable (ej det sceniska dock)

Likes

Comments

Rep med alla

Vi repade på elaking on sunshine och övade lite på den sceniska framföranden av den låten, och sedan började vi med att öva på eatnuvememenenv (?) men vart avbrytna eftersom att de var tvungna att larma e-huset.

Likes

Comments

Madde

Har övat everybody’s dancing, the storm och rountable i ungefär 40 minuter.

//Madde

Likes

Comments

Mauna Lunch

Idag på skolans la bamba så käkade vi super god mat (not) medans vi gick igenom praktikaliteter inför gigget, hur många svarta sladdar man behöver ha med sig exempelvis, efter idag så vet vi att man behöver 3 stycken jätte många sladdar!

Likes

Comments

Madde, Daniel

Affischerna är nu klara! Vi skrev ut och satte upp några av dem idag under sovmorgonen och diverse raster. Looking good

Likes

Comments