Weekend

Ännu en helg har gått💔
Haha. Varför går dessa så snabbt? Eller all tid egentligen. När man var liten sa alltid alla äldre människor att tiden går så fort, vänta du bara. Och tänk att alla dessa människor hade rätt. Varenda en utav dem, haha!

Jaja. Jag har haft en bra helg iallafall. En sista helg på min mammaledighet. Sorgligt men sant. Ångest samtidigt som det ska bli skönt. Ni fattar.

I fredags hade vi ju kräftskiva med hela tjejgänget. Eller nästan alla iallafall. Det var någon som fattades. Men vi hade riktigt kul. Med god mat, dryck och snapsvisor. Jag äter ju varken räkor, kräftor eller dricker alkohol särskilt ofta. Men jag har oftast väldigt roligt ändå. Det är inte så svårt att ha kul med dessa människor, men ändå. Tack igen tjejer, ni är bäst!

Idag gick teknik träningen bra. Lärorikt och nyttigt. Bra med tips och att verkligen få nöta. Nöta nöta nöta! Det är det som krävs för att bli bra på någonting. Och jag vill verkligen bli bra på snatch!! Efter träningen har det inte hänt mycket. Har tvättat lite kläder och lagat mat. Ikväll blev det hemmagjord pizza för våran del, inte det godaste jag har ätit om jag ska vara helt ärlig men det var helt okej. Klockan är snart nio och det blir nog en ganska tidig kväll för mig ikväll.

Hoppas ni haft en bra helg!🌿

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229