Vill ni veta vart den var?

GodkvĂ€ll fina🌜
Hoppas ni har en fin kvÀll!

Jag Àr helt slut! Egentligen vet jag inte riktigt varför för jag har mest bara tagit det lugnt pÄ dagen eftersom William har kunnat leka sjÀlv i stort sÀtt hela dagen utan att gnÀlla. Lyx! Enda nyttan jag har gjort Àr vÀl att ha vikt in tvÀtt och hÀngt upp en ny klase med klÀder. Satte igÄng dammsugaren i Williams rum. Ja, typ sÄ. LÄngpromenaden pÄ förmiddagen blev tillsammans med Julia och hennes bebis. Fick ihop en runda pÄ 9 km. Inte dÄligt. SÄ det mÄste vara alla promenader idag och trÀningen som gjort mig slö.

TrÀningen idag gick helt okej. KÀnde dock att energin hade kunnat vara bÀttre. Men orsaken till att jag var lite lÄg Àr nog för att jag inte hade Àtit sÄ bra. Jag skulle ha slÀngt i mig en banan innan passet som jag sÄklart helt glömde bort. Men jag tyckte det gick hyfsat bra ÀndÄ. Vi hann med det vi skulle. Min teamie och jag. Vi Àr sÄ bra.

NĂ€r jag kom hem hade Joakim slocknat med William i sovrummet, som typ alltid nĂ€r han nattar honom. Haha. Men skönt Ă€ndĂ„. Jag brukar tĂ€nka att somnar man pĂ„ övriga tider Ă€n de normala sovtimmarna man har pĂ„ natten sĂ„ behöver nog kroppen det &det tycker jag att man ska lyssna pĂ„!đŸ€—
Jag stÀllde mig och laga ihop lite mat nÀr jag kom hem. Vego-schnitzel tillsammans med ris som vi hade kvar i en matlÄda. Café de Paris sÄs till de, YUM YUM! Jag lovar er, testa!
BTW, jag hittade tv dosan!!! Den lĂ„g alltsĂ„ i hans gĂ„ vagn emellan tvĂ„ böcker som lĂ„g pĂ„ varandra...🙄 hur har den kommit dit undrar jagđŸ€” aja, glad att den Ă€r hittad iallafall. DĂ„ kan jag slappna av, haha!

Nu ska jag ta en dusch innan lÀggdags!
Kram pÄ er

♄​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229