Vidrigt beteende!

Jag sitter och har precis kollat klart på dokumentären om ”Kapten klänning”. Jag tror att de flesta har koll på vad de handlar om. Men för er som inte har det så är det en polischef som våldtog och misshandlade unga kvinnor.

Alltså oj va upprörd jag blir! Och va dåligt man mår. Denna serie framkallar bara massa negativitet och det bara skriker BAD feeling om en när man har sett denna. Känslor inom en bubblar upp som man typ inte kan kontrollera. Skrämmande. Man blir så arg. Och frustrerad. Speciellt på Sveriges lagar och straff. Det gör mig mest upprörd. I dokumentärserien får man höra en polis säga exakt denna mening, ”Våldtäkt är ett av de grövsta brotten i Sverige”.
Det första som kommer upp i min hjärna är då, VARFÖR är de så lågt straff på de som då blir dömda? Han blev alltså dömd till sex års fängelse. SEX (!!!!!!!!) år??. Och sen kom han ut efter fyra år. VEM är det som tycker att detta är ett rimligt straff på ett av Sveriges ”grövsta brott”? Speciellt med tanke på hur mycket bevis dem hade. Sverige borde skämmas! BIG TIME!


♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229