Världens sötaste lilla pumpa

Hej finisar🎃
Hoppas ni har en fin torsdag so far.

Jag har en fråga. Är det idag det är halloween? Många runtomkring mig har nämligen sagt det men i min kalender står det att det är typ imorgon eller lördag? Blir så förvirrad. Haha!

Jag och Joakim missade att det var igår som de skulle ha lite halloweenfest i lokalen hos dagmamman. Så William fick ha sin halloween tröja idag istället. Men kan vi bara titta på honom och ta in hur jäkla söööööt han är?😍 Tänk att vi gjorde den där. Helt sjukt när man tänker på det.
Iallafall... igår kväll körde vi ett crosspass som var skit kul. Dock har jag fortfarande ont i tummen/handen, så kunde inte göra vissa lyft.. så jäkla tråkigt men vad ska man göra? Skippade då träningen imorse också så jag förhoppningsvis kan köra helgens pass istället. Känns bara som det blir halvdant när man inte kan göra allt ordentligt.. Så tråkigt när man känner att man egentligen orkar & har energi men kroppen inte samarbetar. Kanske får gå iväg om det fortsätter och kolla om det är något man kan göra något åt eller om den bara är överansträngd? Det får tiden utvisa helt enkelt. =)

Nu ska jag göra mig ordning för en eftermiddag på jobbet. Ha en fortsatt bra dag hörrni!😘

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229