Varje torsdag

Godmorgon på er ♡
Eller morgon är det väl ioförsig inte nu längre, but still. Jag fick en god morgon i boxen iallafall. Vi körde lite tunga marklyft som verkligen kändes tungt!! Förstår verkligen inte hur jag har kunnat få upp 110kg?? Haha.. Aja en bra dag kanske. Så detta blev det idag:

66 kg ~ 8 reps
104,5 kg ~ 1 rep
71,5 kg ~ 7 reps
99 kg ~ 2 reps
77 kg ~ 6 reps
94 kg ~ 3 reps
83,5 kg ~ 5 reps
88 kg ~ 4 reps

Det kändes riktigt tungt faktiskt. Känns som att min bål styrka har försvunnit lite sedan graviditeten och allt. Så jag kanske får försöka lägga lite mer fokus på det ett tag.

Nu har lilleman lyckats somna igen i mitt knä här. Haha, ärligt. VARJE torsdag runt den här tiden så somnar han. Kvittar om jag slår på babblarna eller vad som helst, så somnar ungen..😩 Aldrig på måndagarna när vi är lediga, utan bara på torsdagarna. Kanske är att han är så trött från dagarna innan när han är hos dagmamman? Jag vet inte. Jaja, vad ska man göra. När jag har lämnat honom så ska jag handla lite som vi behöver till kvällens mat tänkte jag. Jag blev så sugen på tacos, så vi tar de istället för soppa som vi hade tänkt från början. Det blir nog bra! Tacos är ju aldrig fel, visst?😉

Ha en fin torsdag vänner!🥰

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

SofiaElinor
SofiaElinor,
110 kg är ju helt galet mycket! Riktigt snygg bild med! <3nouw.com/sofiaelinor
maudannlizette
maudannlizette,
Ja det är det verkligen. Tack fina❤️nouw.com/maudannlizette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229