Utslag på överkroppen

Godkväll♡.
Vad gör ni? Hur mår ni? Tell me!

Här hemma har vi slagit oss ner i soffan båda två. Vi ska kolla the vampire diaries tänkte vi. Men innan dess måste jag packa lillemans väska han ska ha med sig till mormor och morfar imorgon så jag slipper göra det efter jobbet. Han sover förövrigt, lill skrutten❤️.
Och jag strök honom på ryggen förut och upptäckte att han hade utslag på ryggen. Drog upp tröjan och såg massa små prickar typ, det kändes sådär knottrigt ni vet. Så som utslag känns. Han hade de på framsidan av överkroppen också. Kan det vara allergi? Joakim får sådana utslag när han äter citrus och sa att det kanske är därför eftersom att han har fått mandarin/clementin som mellis. Kanske det? Jag vet inte. Vi får avvakta och vara lite uppmärksamma på vad han har ätit när han får dessa. Förhoppningsvis försvinner de fort och inte blir något utav.

Imorgon är de heldag på jobbet som gäller, med både klippningar och färgbehandlingar. Det blir kul! Idag hade jag massa kunder jag känner igen och som gick till mig innan jag gick hem på min mammaledighet, så det känns super roligt att dem kommer tillbaka. Det är ju ett bevis på att man gjorde ett bra jobb, visst?🤗 sen har jag också sett några ”kända” namn i bokningsblocket som kommer här framöver vilket är sååå himla roligt!

Nu ska jag sätta lite fart och packa Williams väska så det blir klart! Kram på er

?? Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229