Träning träning...

Godkväll hjärtan♡
vad gör ni?

Jag samlar energi till att gå en liten kvällspromenad med Exima. Träningen ikväll tog hårt på mig, det var riktigt jobbigt. Fast på ett skönt sätt, såklart!😊

Annars idag har jag bara jobbat. Det har varit ganska lugnt, eller det va lugnt tills folket vaknade till liv på förmiddagen. Typ vid tio. Så vi fick att göra ändå. Nästan så det blev stressigt istället. Det är lite lugnet före stormen nu innan jul. Folk väntar någon vecka extra med att klippa/färga sig så man ska klara sig över jul och nyår. Det börjar ju faktiskt närma sig. Helt sjukt ändå, va fort denna höst har gått. Det brukar gå långsammare, iallafall denna månad. Men vem vet, den är ju inte slut än. =)

Imorgon bitti är de träning igen som gäller. Har inte bestämt exakt vad än men vi får väl se vad vi känner för imorgon. Jag har sånn jäkla träningsvärk i ben/rumpa så vi får se hur de känns imorgon. Vi var lite sugna på marklyft, men det är ju kanske inte optimalt om man har träningsvärk. Vi får se helt enkelt, det blir nog bra vilket som.

Ne, jag ska ta den där kvällspromenaden..
här nere kan ni se dagens pass vi körde.

Kram på er❤️

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

SofiaElinor
SofiaElinor,
Förstår att du är trött efter det passet men finns ingen skönare trötthet! <3nouw.com/sofiaelinor
maudannlizette
maudannlizette,
Eller hur! Man somnar ganska skönt efter ett hårt pass!😍nouw.com/maudannlizette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229