Time flies

Heej .

Redan onsdag, och imorgon 6 juni. Jag har alltså bara juni, juli, augusti och några få dagar in i september kvar av min mammaledighet. Sorgligt! Men ska bli roligt att träffa alla fina kunder som man har saknat. Men jag längtar ju nästan redan till nästa mammaledighet😂 Haha.. det har gått alldeles för fort!

Igår hade vi en av de tuffaste dagarna sedan William föddes här hemma. Kunde inte göra någonting utan han på min höft. Satte jag ner honom så skrek han bara och kröp efter mig i full fart om jag gick iväg någonstans. Och han skriker ju inte tyst heller utan det är verkligen från tårna. Grannarna måste ju tro att jag torterar ungen, men vad ska man göra? Ibland måste man bara ha två händer, eller kissa, eller laga mat. Många saker blir ganska svårt att göra med en hand. Och jag tänker att vad gör de om han skriker lite? Tycker mest synd om våra grannar faktiskt, haha. Men såg då igår kväll att han var väldigt svullen bredvid hans nedre tänder och man såg att det var vitt påväg upp. Så det är dessa dumma tänder som spökar.

Jaja, vi vaknade på bättre humör idag iallafall. Än så länge får man väl tillägga, haha. Dock när han vaknade 06.30 så va det väl inte bästa humöret men han fick lite välling och somna om. Nu har vi både varit ute på en långpromenad och ätit lunch. Gjorde en kycklingrätt igår, SÅ himla god! Hade pasta till de och William fick torsk dillsås och potatis. Annars idag har vi inte super mycket planerat mer än lite träning för min del ikväll. Kanske svänger förbi mamma och pappa en sväng i eftermiddag, men de märks. Kanske köper jag en godispåse till ikväll? Haha. Jag är ju så dålig. Ingen karaktär för fem öre. Min svaghet. Men jag skyller på att det är Lill lördag😏 och vi började kolla på en sååå bra serie igår, som säkert många redan har sett, chernobyl serien. Åh guuud va spännande och bra den är! Så de ska vi nog fortsätta kolla på ikväll med en godis påse😏🙌🏼

Hoppas ni får en bra onsdag!

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229