This monday

Godmorgon på er

Måndag idag& ny vecka. Större delen av veckan ska vi spendera i sälen och som det ser ut nu så åker vi redan imorgon förmiddag när William ska sova sin första nap. Förhoppningsvis så sover han en stund i bilen iallafall. Det var ju ett tag sedan vi åkte så långt med honom i bilen så vet inte riktigt hur han är nu när han är lite äldre. Men vi håller tummarna för att det går bra🤗
Igår kväll skrev jag en lång packlista till oss så jag hoppas vi inte glömmer någonting. Om det skulle vara så så finns de mesta att köpa där tänker jag. Men det är lite att tänka på när man ska resa med barn, det märker jag de. Haha!

Nu ska jag klä på oss och ta en långpromenad. Hoppas att Exima är på bra promenad humör bara. Det verkar inte vara direkt varmt ute så det borde gå bra. Det återstår att se! Annars idag blir det bara att tvätta, packa och förbereda inför morgondagen. Handla lite som ska med osv. Ikväll har jag tänkt köra ett träningspass iallafall, eftersom det inte kommer bli någon träning där mer än kanske promenader. Det ända positiva med att vara ifrån träningen typ en vecka är väl att mina händer hinner läka ordentligt, det behöver dem.

Ha en bra måndag fina ni!✨
Kram på er

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229