These summer days

Heej på er solstrålar.

Herregud, vilken dag vi har haft. Underbart! Imorse tog jag och packade ihop mig, Exima och William och åkte till mamma &pappas hus där jag tänkte spendera min dag i solstolen. Medan William sov såklart. Och gud så varmt det blev. På våran balkong här hemma visade det typ 33 grader redan vid sju imorse. Dock i solen, but still.. det blev ju bara varmare och varmare idag kändes det som. Ingen blåst heller utan bara tropisk värme. Vi höll oss mestadels i skuggan och lekte på gräsmattan. Men jag lyckades få en liten bränna ändå. Jag smörjde ju inte in mig.. som vanligt. Tänker att nu jäklar ska jag få färg!! Men jag glömmer ju att den färgen jag får blir bara röd när jag inte smörjer mig, haha. Måste bli bättre på de där!

Ser ni förresten vad lycklig William är i poolen? Haha gosen! Så himla glad i vatten. Han älskar verkligen att bada. Så roligt. 😍

Vi tog pass till lilleman idag och det gick super bra. Vi fick till en jätte bra bild och det var super smidigt och snabbt gjort. Väl hemma igen så lunchade jag med mamma en sväng och sen kom min kompis och hennes lilla Elliott förbi några timmar. Så mysigt!🤗

Dagens träning blev detta. En födelsedagswood för ingen mindre än mig!!😍👏🏼Det var jääkligt jobbigt kan jag meddela. Man tycker det är svalt och skönt när man kliver in i boxen men när man väl börjar svettas så känns de som att det inte finns någon luft överhuvudtaget där inne. Men men, så känns de ju alltid nästan. Haha!
Skönt iallafall att få svettas lite (läs mycket). Mina teamies bestod av inga mindre än mina två fantastiska systrar. Fan så va bra vi var!🙌🏼😏 så himla roligt att få träna med dem.

Hoppas ni har haft en härlig Onsdag!☀️🌸

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229