Stress stress och stress..

Godkväll fina♡
Herreguud vilken dag jag har haft.. Den gick bra fram till eftermiddagen. Då blev det bara stressigt alltihopa. Puh!😨

Morgonen rivstartade pga att alla sov.. haha och det är väl bra. Men typ tjugo i åtta slog jag upp ögonen och då var jag den första som vaknade. Så fick hoppa upp och göra frukost, göra mig ordning& vipps så var klockan kvart över åtta. Joakim erbjöd sig att ta med exima till jobbet så jag slapp springa ut med henne, vilket lugnade mig lite. Då kunde jag krama lite på lilleman som vaknade i typ samma veva innan jag cyklade iväg. Så jag slapp även åka hem på lunchen, vilket var skönt!

Eftermiddagen då.. super mysiga kunder såklart men blev sen vilket resulterade i en stressad lizette. Och jag jobbar ganska bra under stressiga tider men efteråt blir jag helt tömd. Och idag ville jag bara gråta!
Vi skulle ju till mamma och pappa och käka. Jag skulle ha hämtat Williams packning hemma. Jag ska packa min egna väska till imorgon. Handla till imorgon innan ica stängde. HUH! Jag ville bara skrika. Så var jag trött och hungrig på de.. ni fattar säkert.

Nu har jag iallafall betat av middag hos mor och far, handlat till imorgon. Williams packning är med hit också. Så jag ska bara hem och packa mina egna grejer så är jag med sen.🤗

Och jag börjar bli riktigt pepp till på söndag faktiskt! Jag hoppas bara att jag hinner bli helt frisk så jag slipper stå och snora där medan vi kör😩 HÅLL TUMMARNA!

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229