Söndags häng med familjen

Läste ni? Söndags häng med familjen.
Det klingar väldigt bra i mina öron!
❤️
Började dagen med en promenad i skogen med Exima. Och jag uppskattar verkligen den stunden jag får med henne på morgonen och ännu mer när vi nu har så nära till skogen. Imorse var det super härligt ute, friskt och solen sken genom träden. ÄLSKART! Man får ett lugn i kroppen.

Söndagar för mig när den är som bäst är att få precis den starten jag fick idag men sen bara gå hemma och skrota runt, i sina fulaste, bekvämaste myskläder. För alla vet att ju fulare de är desto skönare är dem, visst?😉 Jag gillar att ha mina söndagar oplanerade just för att vakna upp och inte känna någon stress eller ha någon tid att passa. Bara vara! Håller ni inte med mig? Jag har iallafall hunnit med att plocka lite här hemma och tvättat en del. Och röstat. Herregud. Bestämde mig i sista sekund innan vi gick till vallokalen för att lägga våra röster. Igår satt jag och kollade på valdebatten. Jag trodde att det skulle hjälpa mig att välja men det blev bara svårare. Så idag har jag panik läst om alla partier, gjort valkompasser hit och dit flera gånger. Jag är ju inte alls intresserad av politik men jag tycker självklart att man ska rösta. Det är ganska viktigt. Så nu är det gjort. Bara att vänta och se vad resultatet blir.

Idag har vi badat William. Och han älskar det verkligen. Så mysigt! Han bara ligger där i och flyter omkring, sparkar lite med benen, sprattlar lite med armarna och bara njuter. Vi har även invigt baby gymmet idag som vi köpte igår. Han låg där så lugnt och tittade på alla figurer, snutten. Att han redan är sex veckor gammal idag är helt ofattbart. Det har gått så himla fort.

Tittar ni på valvakan? Det ska vi göra nu på slutspurten.
Hoppas ni haft en bra helg hjärtan.
XO

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229