Snöig måndag

Godmorgon Måndag❄️
En snöig måndag vaknade vi upp till idag. Och vi tog tydligen sovmorgon också. Vi vaknade strax efter 09, vilket var skönt på sätt och vis. Men kände mig lite stressad, vet inte varför haha. För vi har inget direkt planerat mer än att vi ska handla inför veckans middagar. Jaja..

Jag ska snart ta på oss och gå ner till mamma och syrran en sväng och säga hej och så sen ska vi ta en runda på Ica innan vi går hem och käkar lunch och tar oss en nap. Eller William ska ta en nap, inte jag. För jag har sååå mycket tvätt att fixa med. Hur kan de bli så mycket tvätt på tre personer? Jag förstår inte! Tycker jag använder samma kläder, och på jobbet har jag ju speciella kläder så de blir ju inte att det blir massa tvätt där direkt. Känns lite som att man jobbar mot sig själv hela tiden när det kommer till tvättning och städning här hemma, haha. Men det är väl så☺️

Ikväll är de cross gymnastic som står på träningsschemat. Det ser jag fram emot. Känns som det var super längesen som jag tränade nu så det ska bli skönt att komma iväg ikväll. Ska ni träna idag?

KRAAAM& ha en fantastisk måndag!💙

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229