Så jäkla typiskt..

Heej fina🧡 hur mår ni?

Idag är det tungt och denna mamma är trött. Såhär trött har jag inte varit på länge. Som tur är så är William än så länge på bra humör idag och kan leka& greja lite själv.
Vi har ute på en långpromenad här på förmiddagen och fick sällskap av Julia och Liam, jätte mysigt. Och skönt att ha någon att prata med. Exima verkar nuförtiden inte vilja gå så långt som vi brukar så får ta ut henne på kortare promenader istället.

Och igår kväll när jag kom hem från träningen och Joakim hade lagt William för natten så åkte han ut till hans moster för att hjälpa dem med ett tält de skulle ha upp inför helgens 50års fest som vi ska på hos dem. Insåg efter en stund att Joakim inte har några nycklar hem.. Men det skulle lösa sig ändå då han kan bli insläppt via telefonen. Tiden går och jag undrar när han ska komma hem för de började bli sent. Nej men vet ni, då har bilen gått sönder när han har åkt en liten bit... alltså huuur typiskt är inte det? När vi försöker få ihop ekonomin pga mammapeng och allt va de nu är. Jaja han fick iallafall hjälp att bogsera bilen till en verkstad och de konstaterade att det bara var någon lina som hade gått av. Inte kamremmen (TACK O LOV)!!! Utan det var något annat som var billigare att laga. Pjuh! Så förhoppningsvis kan de laga den så snart som möjligt. Hade ju behövt bilen imorgon då jag ska lämna iväg William och åka iväg med tjejerna en stund mitt på dagen.. Vi får se hur de blir helt enkelt. Men visst är de typiskt? När det är semester tider och allt...

Jaja det är bara att gilla läget!
Kram på er

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229