Onsdagspasset& ångest

...såg ut sådär!

Riktigt roligt, och svin jobbigt. Precis som det ska vara. Hade önskat att assaulten var med också för vi måste verkligen köra de innan tävlingen men det hinner vi nog innan dess. =) Energin var iallafall på min sida genom hela passet idag och jag kunde verkligen ge allt in i det sista vilket kändes riktigt bra.

Jag måste erkänna att jag har liiite ångest över att det bara kommer bli två träningspass innan Spanien. Men det blir säkerligen morgon promenader där nere & vi sa att vi kanske kunde köra något lätt pass i samband med det men vi får se hur de blir. Samtidigt behöver man väl kanske vila lite från det också och komma tillbaka med ny energi. Oftast händer det ju inte så mycket på en vecka, alltså att man tappar styrka eller så utan det är nog mer tvärtom. Vi kör så pass hårda pass varje vecka och kroppen hinner inte alltid återhämta sig helt mellan varven.
Men denna semester vecka kommer verkligen bli härlig, unna sig sista tiden innan tävling. När vi kommer hem blir det lite striktare kost och bättre rutiner. Då kommer vi ju också börja skola in lilleman. Ska bli så spännande!👏🏼

Imorgon har jag möte angående jobb och allt som hör till kring det. Mixade känslor som ni vet, men på ett sätt blir det ändå skönt med en ny vardag och nya rutiner. OCH att slippa laga mat två gånger om dagen, haha! Det är nog de som jag tycker är jobbigast nu. William behöver ha riktig, lagad mat två gånger varje dag. Däremellan ska de också intas mellanmål och frukost på de. Jag som inte är super förtjust i att laga mat har börjat tröttna ganska hårt på det nu. Haha! Och slut på idéer har jag också. Så det tas mer än gärna emot.🤗

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hämta upp resväskan från förrådet och börja packa lite smått. Så kul ändå. Älskar att packa! Det är värre när man kommer hem och ska packa upp... men det ska vi inte tänka på nu.

Ha en fin kväll finisar. <3

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229