Nytt personligt rekord!!

Godkväll fina ni!

Lägenheten är städad, William sover, tacosen är nere i magen. Jag och Joakim sitter i soffan och myser framför en serie, chicago fire. Jag ska snart springa ut till sophuset med massa kartonger och sopor tänkte jag. Men jag väntar på att regnet ska lägga sig lite, det verkligen VRÄKTE ner alldeles nyss. Haha😅 mysigt ändå! visst?

Okej till det jag egentligen ville skryta om är mitt PR jag gjorde idag. Faaan va skönt det kändes att sätta 65 kg i clean, (frivändning för er som inte vet vad clean är).
Det var nämligen såhär att vi körde lite power clean igår när vi var iväg och tränade på morgonen. Men då kändes 65 kg alldeles för tungt. Den kom inte upp helt enkelt. Mitt tidigare max har varit 60 kg och det var ett tag sen nu, eller i våras någon gång. Så jag blev väldigt besviken igår morse. Så idag blev mitt sista lyft ett PR på 65 kg!!!🙌🏼🌟 så glad! Och att kunna göra ett PR efter ca 44 lyft är fasen inte dåligt. Det visar ju egentligen att jag skulle klara mer om jag inte tröttat ut kroppen innan. Men jag är SÅ nöjd!
Det är verkligen en sån härlig känsla att få känna sig stark. Det är faktiskt just nu som jag känner mig som starkast & i bäst form. Så glad att jag hittade crossfiten för typ 4-5 år sedan. Det är verkligen så himla roligt!☺️ speciellt att få göra det med människor man verkligen tycker om, SÅ tacksam!

Nog om skryt! Ha en fin kväll❤️

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229