New week

Godmorgon

Klockan är snart nio och vi har varit vakna en stund. Dock ligger vi kvar i sängen och myser. William verkar vara bättre idag. Febern är så gott som borta, han är fortfarande lite snorig men det känns som att han kommer vara det hela hösten, haha. Men det blir en lugn dag för oss ändå. Bara mysa och ta det lugnt så hoppas jag att han kan gå till dagmamman imorgon☺️
Jag tänkte vi skulle ta en promenad med Exima här snart. Det är super fint väder ute så vi får passa på. Tror dock William kommer somna i vagnen, men då får han göra det. Tänker att det bara är bra med sömn om han är lite sjuk. Och sen frisk luft i vagnen är nog inte så tokigt de heller :)

Är ni redo för en ny vecka då? Det är jag! Jag tänkte jag skulle börja träna igen denna vecka. Men får se om det blir idag eller senare i veckan. Jag är ju fortfarande snorig så vill ju inte trigga igång någonting för andra gången, haha. Får se hur jag gör. Men jag är suuuper taggad på träning, faktiskt. Att få svettas lite och verkligen ta ut sig igen. Jag saknar det!

Hoppas ni får en bra måndag🥰

?? Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229