Mondayyys

Heeej fina. Har eran helg varit bra? Det har min. En lugn, stillsam helg. Idag tog Joakim med sig Exima till jobbet som jag tänkte hämta upp här snart när William har vaknat. Jag var sugen på en långpromenad. Får se va pass lång den kan bli. Det är ju inte super roligt väder ute. Det snöade till och med för en stund sen. Och visst det är väl mysigt, i december kanske, haha. Nu ligger de ju inte kvar de som kommer utan det blir bara blött. Så jag hoppas iallafall att det får vara uppehåll medan vi är ute iallafall.

Sen hörni, måste jag vara med. För klockan 16.00 så öppnar gymshark deras mega rea på deras hemsida, och jag antar att man måste vara snabb på att roffa det man vill ha. De byxorna jag har tänkt är nedsatt till halva priset!! Då måste man ju passa på, eller hur? Jag kan tycka att det känns lite sådär att köpa ett par träningsbyxor för 700kr om man inte riktigt vet hur de sitter eller känns. Visst man kan alltid skicka tillbaka men jag är en av dem som tycker sådant är lite för krångligt för att jag ska göra det, haha. Så jag håller tummarna för att dom sitter bra och är sköna framförallt!🙌🏼

Annars idag är det vila från träning som gäller. Jag har sån sjuuuk träningsvärk i benen och rumpan fortfarande sedan lördags passet. Det gör så ont såfort jag ska ställa mig upp eller sätta mig ner eller ens röra mig. Det var längesen jag hade såhär mycket träningsvärk i ben och rumpa. Men det är självförvållat, och lite uppskattat också faktiskt måste jag erkänna. Även fast de gör ont, haha!

HA EN FIN DAG!

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229