Min midsommarhelg

Godmorgon älsklingar
Hur mår ni efter en helg med midsommarfirande?🤗

Eftersom att jag har varit nykter hela helgen så mår jag bra. Vi vaknade här för en liten stund sen& tittar just nu på vädret. Jag tycker det är så mysigt att ha på nyhetsmorgon när man vaknar. Man får se vädret, de lagar lite mat, svarar på frågor osv. Haha eller är det bara jag?😂

Jaja, Midsommarafton var iallafall super mysigt. Vädret höll i sig och vi tog en trip till lunedet och kikade på när de dansade kring midsommarstången osådär. Super mysigt. Jag har nog aldrig varit där på denna högtid så det var mysigt. Även om William inte förstod så mycket så var det ändå mysigt, haha.sen på kvällen åkte vi ju till Alex och Jim. Vi grillade och snackade massor. Vi har lite planer på att åka ut till en ö bredvid Ibiza när vi är i Spanien i slutet på sommaren. Så vi pratade om det och guuud vad jag längtar dit nu. Denna gång kommer det bli såå roligt tror jag. Igår, midsommardagen, var vi ute hela dagen. Jag tog en promenad hem till min syster och hängde där hela dagen typ. Käkade rester från midsommar som blev kvar och var ute i solen. Och eftersom min hud inte vant sig vid solen ännu så brände jag mig lite, som alltid den här första tiden. Det blev inte så farligt, men de har lagt sig de mesta nu. Tuuur!

På måndag, imorgon alltså börjar nya livet kan man säga. Haha! Då stryper vi socker intaget i form av godis och chips och sådant onödigt skit. Ska försöka bli bättre med mina matvanor också. Det har verkligen hamnat efter kan man säga nu sedan William kom. Frukost är längre ingenting jag äter, tyvärr. Det var ju dagens viktigaste mål för mig förut& det är ju fortfarande egentligen det viktigaste målet på dagen men jag vet inte riktigt vad som har hänt där. Har helt tappat frukost inspirationen. Det är väl egentligen en kombination med att William var haft en ganska jobbig period till och från, då han bara skriker så fort man sätter ner honom eller går ifrån honom. Då blir de kaos. Och då har de bara varit lättare för mig att sitta på golvet och leka med honom tills han ska sova. Jag veeet, det är inte bra. Så jag ska baka fröknäcke och beställa hem lite granola, handla lite bra att ha saker hem till frys och kyl och hoppas att mina rutiner blir bättre!

Nu ska jag snart ta ut Exima en sväng innan de blir träning. Jag har sååånn träningsvärk från fredags passet så förhoppningsvis mjukas den upp lite.

Ha en super bra söndag fina ni!♥️

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229