Long update

Heeej på er❣️
Hur mår ni? Har ni börjat julpynta& gjort det mysigt än?

Det har jag gjort idag. 2a december fick bli våran pyntar dag. Känns som att jag har varit ifrån William hela helgen så jag ville ha en riktig mysar dag tillsammans, bara han och jag! Och det har vi fått<3. Granen är på plats, alla julstjärnor, adventsljusen, alla prydnadstomtar, ja ni vet allt sånt. Vi har ju inte super mycket pynt men lite julkänsla får man allt☺️. Vi får väl se hur länge granen får vara fin och kulorna får hänga kvar där, haha.

I helgen var jag och en kompis iväg till gekås för lite shopping. Klockan ringde 04.00 & en timme senare var vi påväg. Vi var framme typ en timme efter öppning och som TUR för oss var det ganska lugnt med folk. Jag tror många var hemma och firade första advent ☺️. Ingen kö alls varken in till varuhuset eller till kassan, bara lite krångel för dem som stod före oss i kassan, men det var det ända. Vi var hemma igen vid 19-20. Fyndade en hel del faktiskt. Mest saker till William, såsom fodrat regnställ, vintermössa+vantar och sånt som han behövde. Inga julklappar alls, iallafall inte till honom. Enda julklappen han får från oss i år är ett bollhav vilket jag tror han kommer älska. Jag kommer förmodligen svära över alla bollar och ångra att jag köpte det men vafasen, han är bara liten en gång i livet =).

Köpte ni något under black week då?
Jag sa till mig själv att ”Blunda för alla rabatter och erbjudanden, för ditt eget bästa! Eller din plånboks bästa rättare sagt. Haha!”. Men va tror ni sker? Klart det kommer lockande erbjudanden på saker och ting som jag har kikat på. SÅKLART! Så jag unnade mig faktiskt ett par nya vita sneakers till våren, en ny jultröja& denna spraytan maskin som alla verkar använda och tycka är amazing, från tanrevel. Har ni provat? Jag har faktiskt kikat på den länge men har varit för snål& nu var det nästan halva priset, så då slog jag till!🙋🏽‍♀️ Och en sista sak, en läpp penna från caia cosmetic, ni vet Bianca Ingrossos smink märke? Ska bli spännande att testa den! Men det var allt jag handlade.

Annars då? Jo jag har blivit mörk hårig igen! Weii. I lördags efter jobbet så färgade Emmie mig& jag henne. Så äntligen har även jag fått lite fin färg inför jul och nyår. Bara hoppas att jag inte får någon utväxt innan dess.😊
Ikväll är de träning som gäller, som vanligt på måndags kvällar. Men innan dess ska jag och William laga mat och det blir korvstroganoff med ris. Hur gott är inte det? En underskattad maträtt! Haha.
Hoppas ni har fått en bra start på veckan& ha en fin kväll!❣️

?? Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229