Long time, no see

Heeej på er <3
Förlåt för dålig uppdatering. Väldigt dålig uppdatering. Men jag har bara inte haft inspiration, lust eller ork till att skriva. Och ibland får de vara så. Vi mår bra& allt är bra.

Jag känner att träningen går riktigt bra nu. Känns som att jag blir starkare och starkare för varje vecka. Och vet ni? Det är en av de bästa känslorna i världen! Äntligen kan jag lassa på vikter på stången och känna att jag klarar av de utan att plocka av. Jag har inte alltid, men väääldigt ofta safeat och tagit lite lägre vikter för att kunna hålla ett bättre tempo genom woodarna. Men jag har börjat inse mer och mer på sista tiden att det behöver inte gå snabbt. Att bli starkare innebär ju att man kan hålla ett högre tempo när det sen kommer lättare vikter.

Imorgon bitti hoppar jag träningen. Känner att kroppen behöver få lite vila. Det har varit tunga pass på senaste tiden vilket verkligen känns. Så lite vila& återhämtning får de bli imorgon!😊 jag gör halvdag och på kvällen är det föräldramöte. Spännande. Aldrig varit på ett sånt förut, så vi får väl se hur de är. Blir nog bra.

Hoppas ni har haft en fin dag så hörs vi snart igen♥️

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229