Livets första klippning

Godkväll hjärtisar!
Hoppas ni har haft en minst lika bra dag som vi har haft <3 .

Williams hår har ju börjar växa som bara den så idag när mamma skulle klippa mig så tänkte jag att William kunde få sig en liten klippning han med. Och herregud säger jag bara... den killen kommer inte att vara rolig att klippa i framtiden. Haha!😅 dock var väl tiden halvkass så man kanske får tänka på att ta det när han pigg och glad nästa gång och inte innan läggdags. Men vi fick bort de där långa babyhåret över öronen och bak i nacken. Så nu kommer det väl bara växa ännu snabbare, haha.

När Joakim hämtade William så låg jag i schamponeringen och fick håret tvättat, sååå skönt. Finns det något skönare? Tror fasen inte det. Tanken var att jag egentligen skulle ha slängt i en toning också innan resan men med lite eftertanke så känns det aningen onödigt med tanke på att det säkerligen kommer blekas endel. Så jag skiter i det och tar det när jag kommer hem istället. Och innan jag börjar jobba. Åååh, ångest bara jag närmar mig ämnet. Vi stoppar undan det ett tag till..

Blev inge packning idag som jag hade tänkt. Inte heller tvätt blev tvättat. Får köra det imorgon!! Nu ska jag bara ta det lugnt en stund i soffan innan läggdags.

Godnatt på er!
💫

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229