KOPENHAVN, VI KOMMER NU!

eeej inisar!

Idag är en bra dag. Idag är en stor dag. Idag är jag extra stolt över min sambo. Idag tog han sitt körkort, äntligen!♥️ Tror ingen är gladare än jag förutom han såklart. Haha.

Sååå, på lördag drar vi till Köpenhamn! Bara sådär? Han sa tidigare i veckan såhär ”Älskling, om jag har körkort i helgen så drar vi på roadtrip till Köpenhamn.” Och med det sagt, så åker vi. På lördag morgon/fm. Raka vägen till Danmark. Och jag ser fram emot det så mycket. Bara han och jag. William får sova hos sin faster. MEN, det finns alltid ett men, haha. Vi är inte där än. Det skulle lika gärna kunna låta såhär på lördag ” Ska vi verkligen åka dit? Ska vi inte ta Göteborg istället?” Haha eller något liknande.. Men jag håller tummarna, och hoppet uppe. Har aldrig varit i Danmark mer än att jag har åkt igenom. Eller, vänta nu! Har jag verkligen det kom jag på nu?🤔 Haha. Aja, har aldrig stannat där iallafall och sett Danmark om man säger så. Så jag hoppas verkligen att det blir av!

Imorgon är de friyaaay! Och då ska vi ha tacomys med mamma och pappa på kvällen vilket jag ser fram emot. Och något mer jag ser fram emot är morgonträningen! Jag har inte kunnat träna på hela veckan pga mina händer sedan murphen i lördags. Så min kropp skriiiiiiker verkligen efter lite träning.

Har ni också haft en bra torsdag?💛
KRAAAM

?? Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229