Klätterapan

Heeej hjärtisar. Hur mår ni?
Jag mår bra, eller vi mår bra hela familjen& jag hoppas det fortsätter så, *peppar peppar*!!

Vi har nästan nyss kommit hem från jobb och dagmamma. Han sov hela två timmar efter lunchen så jag fick lite tid tillgodo efter jobbet. Tog ut Exima och hann käka lunch i lugn och ro, det är någonting man uppskattar så mycket nu för tiden, haha!
Jag ska snart börja med middagen. Det ska nämligen bli någon typ av köttgryta med potatis som ska stå och puttra ett tag. Men innan det ska jag hänga tvätten som precis blev klar. William springer runt här hemma med sina babblare och klättrar upp och ner för prydnads puffarna vi har i vardagsrummet... Han är verkligen en klätterapa den där lilla killen! Men han är så duktig, man ser att han känner av när han är på kanten och då är han väldigt snabb att flytta in sig, eller att gå ner😊.
Resten av dagen blir ganska lugn. Bara vara här hemma och leka och mysa. Får se när han blir trött ikväll eftersom han vaknade halv tre, haha🙄 Det blir nog bra. Ingen träning för min del iallafall & jag måste säga att det känns skönt med en vilodag. Imorgon är ett av veckans roligaste pass om ni frågar mig så jag får samla energi till det! Tränar ni ikväll?


Kram på er!
💛

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229