Kan vi ha mer otur?

Heeej på er!

Klockan börjar närma sig tio & det känns som att denna dag aldrig tar slut.
Vi började våran dag imorse vid halv åtta ungefär. Innan vi hade kommit iväg med William och tagit oss ut på vägen så var väl klockan närmare nio.
Solen sken hemma& det var super varmt och fint väder. Ju längre söder ut vi kom desto sämre väder fick vi, tyvärr. På E4an nära Helsingborg så började det regna. Sådär så det blev svårt att se vägen. Vi började dividera där om vi verkligen skulle åka över till Danmark och Köpenhamn eller om vi bara skulle stanna i Sverige och ta in på något hotell där istället för vi såg nämligen att det skulle vara dåligt väder i Danmark också. Men när vi närmare oss bron så bestämde vi att vi åker över ändå. Sagt och gjort, kom vi över till Danmark. Super mycket trafik, och körfält kors och tvärs. Och jag blir ju så stressad när jag inte vet vart jag ska, vilket körfält jag ska ligga i etc. det regnade fortfarande men det avtog mer och mer. Vi hade inte bokat hotell här än. Men vi ställde oss på en parkering och letade upp ett hotell. Ringde dit och pratade med någon och vi tog oss sedan hit efter några fel körningar åt fel håll. När vi kommer fram säger han att det blir billigare om ni bokar själva via datorerna där borta, vilket vi då gör. Bara det att här har vi tydligen klickat i ett hotell (i samma kedja) fast 30 mil bort...🤦🏽‍♀️Inget avbokningsskydd, såklart eftersom vi stod inne på hotellet. Jahapp, vad gör vi nu då? Ni hör ju själva. Blir helt stressad (igen) bara av att återberätta historien, Haha!

Iallafall... För att göra en lång historia kort så fick vi tag på hotellet vi hade bokat och kunde avboka det& kommer även få tillbaka pengarna ändå. Pjuh! Tillbaka till datorn& bokade ett rum på hotellet vi stod på. Haha.. Alltså, vi har sådan jäkla otur jämnt när vi är ute och reser själva, jag och Joakim. När vi hade varit inne i stan och käkat och var ute och gick så börjar det SPÖ REGNA. Vi blev sååå blöta, och jag hade glömt min jacka hemma så jag hade bara en tunn tunn trenchcoat typ. Så den blev ju genom blöt på en sekund. Så sedan dess har vi tagit en lång varm dusch för att få upp värmen igen och bara varit på hotellrummet. Vi ska väl snart släcka ner och sova. Vi är så trötta& längtar efter frukosten imorgon bitti. Hotell frukost kan väl inte bli fel ändå? Håll tummarna för oss!

Så kort och gott har vi de bra i ett regnigt Köpenhamn!😄👋🏼🇩🇰

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229