Haha! Såhär i efterhand skrattar jag bara åt mig själv, men där och då var jag så irriterad. Jag liksom tappade det flera gånger och ville bara skrika! Ni vet en sådan frustration?
Okej, jag ska berätta! Såhär

Igår kom cykelsitsen till William som jag ska ha bak på min cykel. Jag hämtade ut den, åkte och hämtade cykeln och redan här fick jag ju problem. Jag skulle hämta cykelställ till bilen hos mamma och pappa och fick väl springa in och ut ur de där förrådet hundra gånger för jag hitta den inte, så gick in i huset och leta och sen ut igen, glömde pumpen, jag glömde nyckeln i bilen, gick fram och tillbaka. ”Släckte jag lampan?” Och fick gå en gång till. Aa ni hör ju, redan här var jag ju stressad och irriterad på mig själv.

Hämtade cykeln och kom väl hem strax efter åtta. Börjar packa upp och ska montera den på cykeln.. För de första fick man med den SÄMSTA beskrivningen i världshistorien. Kunde knappt tyda en enda bild. Sen fick jag springa in i förrådet och leta efter verktyg. Lampan släcks i trappuppgången, ni vet precis när man behöver den som mest. Och jag kan säga såhär, jag gör inte detta en endaste gång till efter detta. När jag till slut hade fått ihop en sak, ja men då har jag monterat de upp och fucking ner. SKÄMTAR DU med mig hade jag lust att skrika. Jag tappar verktyg, får inge grepp, dåligt med space för att skruva.. Ni fattar min frustration? Klockan börjar närma sig halv tio, HALV TIO!!
Joakim ringer och undrar hur de går...
Jag-”Hur de går???”
”Jag har stått här nere i en och en halv timme ungefär, det är hur det går!”
J- ”okej, ska vi byta? Jag kan fortsätta.”
Jag-”Nej tack!”

Ni vet sådär lite envis och vrång. Nu har jag minsann stått här nere& jag ska få ihop den här (ursäkta språket) jäveln själv. Strong independent woman! Haha, lite så kände jag.

Allt är klart, fästet är på cykeln och hej o hå. Då ska jag bara sätta fast den på cykeln. Nej men tror ni inte att jag måste skriva bort pakethållaren innan jag kan göra de? Johodå! Alltså, jag ville bara skrika. Högt och rakt ut. Men vet ni? Jag sket fan i det! Ställde in skiten i förrådet och sköt upp problemet tills idag... Haha. Så jag kom upp när klockan var runt tio. KUL kväll!
Så jag får väl försöka få ihop de sista ikväll efter träningen.

Summan av denna lilla situation blir, lämna in skiten nästa gång så någon annan får fixa det. INTE värt all ilska och frustration kan jag meddela!

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229