Helt tömd..

Hejj finisar ♥ hur mår ni?

Vi mår bra. Dock ligger William lite efter med sömnen några timmar från i fredags. Och det är = GRINIG bebis. Inte så kul. Han vägrade somna i fredagskväll när vi var hemma hos Jenna och Ponta. Dock lite mitt fel måste jag erkänna. Jag hade helt glömt att hans välling var slut så jag tänkte att jag tar den andra vällingen som vi hade hemma, hur stor skillnad kan de vara? Jätte stor, tydligen... Så han vägrade typ dricka, fick i sig kanske 30 ml. Somnade i knappt 20 minuter innan han vaknade igen. Grinig och klarvaken. Så det slutade med att han fick följa med ner och vara vaken med oss tills vi åkte hem vilket inte blev allt för sent. Så istället för att somna mellan 19-20 som han brukar, så somnade han strax efter 23 🙂 så det känns som att hela helgen har gått åt till att försöka ta igen alla dessa timmar sömn som han gick miste om där vilket har varit lättare sagt än gjort. Jag har märkt att han är väääldigt beroende av sina 2-3 timmar vila på dagen& får han inte det så är han inge rolig att vara med, haha. Man får ingenting gjort och minsta lilla fel man gör så blir de gråtfest. Men vi har klarat oss igenom denna helg ändå.
Igår var han hemma hos sin mormor och morfar hela dagen, och jag med nästan. Jag åkte och tränade en timme på fm men sen åkte jag också dit och hängde lite utomhus och hade det gott. Vi grillade till middag, såå himla gott! Är de något jag saknar med att bo hemma så är det pappas mat ändå. Godaste jag vet!

Idag var det ”Throw up” som stod på träningsschemat. Jag körde med min syster, fasen va jobbigt det var idag. Jag har kört SÅ mycket ben både fredag& lördag så jag kände verkligen att kroppen inte har fått återhämta sig riktigt så nu får det bli två dagars vila från vikter och träning. Även mina händer behöver vila från räcket och stänger och allt som har med det att göra. Men vi klarade oss igenom 85 minuters hård träning, så kul!🌟🙌🏼

När jag kom hem hade Joakim fullt upp med städning& jag kände bara guuud va skönt! Haha. Det har varit kaos här hemma, med saker överallt, kläder på golvet, leksaker här och var. Tvätt som måste hängas in och även tvättas upp... jag blir trött bara jag tänker på det. Men han har städat hela lägenheten vilket jag blev sååå tacksam för. För jag hade fasen inte orkat det idag. Jag är helt tömd på energi känner jag..
Just nu ligger William i min famn och sover. Jag hoppas han kan ta igen iallafall en timme nu och att han vaknar på bra humör. Håll tummarna!

Ikväll blir det tacos, YES!🙌🏼
Pussss på er.

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229