Grymt poddtips!

Godkväll på er!
Har ni haft en bra dag?

Här hemma har jag haft en ganska missnöjd kille. Tror att det är magen som har krånglat och varit lite trög för honom. Kraken! ♡ Han kunde inte komma till ro på eftermiddags napen, sov kanske bara 20 minuter och vaknade super pigg. Och har under större delen efter det varit så missnöjd. Men när jag kom hem från träningen så sov William och Joakim hade fått bytt en väääldigt full bajsblöja. Så förhoppningsvis har de släppt nu. Man känner sig så hjälplös i vissa situationer, när han inte kan berätta vad som är fel.😕

Träningen var lugn idag, som alltid på måndagar. Det är jobbigt såklart, musklerna får jobba men mycket teknik och strikta övningar som ej ska gå fort. Efter träningen fick de bli en snabb middag som bestod av ris, vegofilé, avokado och currysås. Så enkelt men sååå himla gott! Blir mer och mer att jag omedvetet väljer vegetariskt nu förtiden. Iallafall när jag lagar eller köper själv. Det finns mycket goda vegetariska recept. Ska bara få tillbaka energin och inspirationen till att laga mat. Har tappat den helt..

Nu sitter vi och lyssnar på podd, en P3 dokumentär om Peter Rätz, MC-infiltratören. Ganska intressant faktiskt. Men något som VERKLIGEN är intressant är Anders Hansens sommarprat, verkligen ett tips till er! Alla borde ta sig en timme för att lyssna på den.

Nu ska vi fortsätta lyssna innan läggdags.
Godnatt fina ni🌜💙

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229