Godmorgon torsdag!

Godmorgon på er!

Har ni sovit gott?🤗 Det har vi. William vaknade en gång inatt. Dock osäker på vilken tid det var men skulle tro att klockan var runt 4-5. Tog över honom till våran säng och vi somnade om till halv sju. Jag brukar kunna få han att somna till senast sju iallafall, men det var sååå varmt i sovrummet när vi vaknade så förstår att han inte ville somna om. Nu har han fått lite morgonvälling, som förövrigt är de enda han är nöjd om han får på morgonen. Gör man ordning gröt och ska mata han så är de bara massa gnäll och skrik. Vet inte om de tar för lång tid eller vad det kan vara?!
Nu är han nöjd iallafall! Haha.

Det verkar bli en sådär varm dag idag igen, så jag tänker att jag tar nog en promenad med Exima innan Joakim åker till jobbet. Tror det blir för varmt för henne att ta en långpromenad med oss sen. Jag började även klippa henne lite smått igår men William lät mig inte göra klart så jag får kanske fortsätta idag. Blir ju jätte varmt för henne med den där pälsen, stackarn!

Annars idag har vi inte super mycket planerat. Jag preppade lite matlådor till William igår kväll som jag måste mixa ner idag. Och om jag har tur så kunde jag få mitt hår tvättat av syrran, håll tummarna! Haha. Sen skulle vi gå ner på stan en sväng när hon slutar efter lunch om vädret håller i sig. Såg på väder appen att det skulle bli regn och åska men nu är det typ blå himmel, så vi får väl se.

Imorgon är det midsommar! Hur ska ni fira?🌤🌸💛

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229