Flygresan hem..

Godmorgon på er!
Burrr, det är verkligen kallt här hemma nu. Man känner verkligen att det är höst på gång. När vi åkte från Spanien igår var det ca 29/30 grader och när vi landade i Sverige visade det 13 grader. Kändes väl sådär om jag ska vara ärlig. Men det är bara att gilla läget😊

Jag var verkligen super nervös inför flygresan hem igår. Anledningen till det var väl mest för att planet gick 15.30 vilket är en tid då William är vaken för de mesta. Och att försöka sitta stilla på samma plats, där det är trångt med massa folk man inte känner, med en ett åring som mer än gärna upptäcker världen, i tre-fyra timmar... ja men ni hör ju själva. Och såklart är flyget försenat. Vi som pratade om att vi typ aldrig hade varit med om försenade flyg på vägen till flygplatsen.. MEN(!☝🏼) vet ni? det gick huur bra som helst. All oro var helt i onödan. Vi lyckades hålla honom vaken på flygplatsen så han var super trött när vi väl fick gå på. Flygvärdinnan var super trevlig och snäll och fixade så att vi fick sitta tillsammans, en hel rad för oss själva vilket gjorde att jag kunde slappna av. William fick välling och somnade innan vi ens hann upp i luften. Han sov sen ca 1,5 timme och resterande tid fick vi försöka underhålla honom på bästa sätt. iPad, mat, bus och lek. Det gick super bra och han fick beröm av flera passagerare att han knappt hade hörts alls och varit jätte duktig. Så vi sög åt oss det och var super stolta, såklart!☺️

Nu är vi hemma och ska landa några dagar innan det är dags för inskolning till veckan. Ska bli riktigt spännande och skönt framför allt. Får man säga så? Haha. Det kommer bli så bra!

Och vet ni? William har tagit sina första steg. Det kanske jag skrev? Jag vet inte. Den 25e augusti innan vi skulle åka till flygplatsen så tog han sina första steg här hemma på morgonen och i Spanien har det blivit några steg också. Man blir ju bara SÅ stolt och så glad. Man ser hur han lyser upp när han märker att han kan själv. Okej kanske inte helt själv, men några steg iallafall. Och alla måste ju börja någonstans, eller hur?🤗 våran lilla kille börjar bli stor! Vart tar tiden vägen undrar man?

Vi ska om en liten stund ta en långpromenad med Exima. Och efter det behöver jag handla lite hem. Det ekar ju tomt i skafferiet och kylskåp.
Ha en fin onsdag vänner!👋🏼🌸🧡

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229