Fina ni

Heeej hjärtan<3
Jag ser er allt trots att det ekar tomt här. Men sanningen är den att min inspiration till att skriva har helt försvunnit. Jag hoppas den kommer tillbaka, för att skriva är lite som terapi för mig. Har alltid skrivit dagbok och gud vet hur många bloggar jag har startat genom åren, haha. Men jag gillar att skriva av mig& skriva framför allt.

Iallafall så mår vi bra. Livet lunkar på i vanlig ordning. Typ en månad kvar till jul, och allt vad det innebär. Jag själv försöker skjuta fram de så tätt inpå julafton som möjligt eftersom det mest stressar mig har jag kommit på. Känns som att det är så mycket krav kring jul och allt som hör till. Håller ni med? Jag vet inte.. detta har kommit på senare tid att jag känner så. Men det blir nog bra till slut❣️.

Vad har jag gjort då senaste dagarna undrar ni. Eller kanske inte? Haha.. Jag har mest fokuserat på min träning, på William och jobb såklart. Jag är ju en liten grubblare så jag har mycket tankar inom mig som känns svåra att sortera. Men det jag försöker lägga mest fokus på utöver familjen är min träning. Nästa år, alltså 2020 SKA bli mitt tränings år! Jag ska verkligen fokusera på att bli stark. Vi ska försöka få lite mer erfarenhet på tävlingar osv. Jag ser verkligen fram emot nästa år, har såå mycket roligt att se fram emot känns det som. Ändå har jag ingenting inbokat? Eller alltså i kalendern, spikat. Jag vet det låter super knasigt. Men ni vet när man bara har en så bra känsla inför någonting, exakt den känslan har jag inför 2020.

Mitt 2020 ska bli bäst. Jag bara vet det!♥️

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229