Ett syskon till William

För ett år sedan gick jag med nervösa steg hem från salongen där min syster hade gett mig ett nytt sett så fina naglar. Samtidigt som jag bara ville hem ville jag inte det, svårt att förklara. Halva mig ville hem och ta det där graviditets testet som låg och väntade i mitt nattduksbord och andra halvan av mig ville dra ut på det lite längre för jag ville inte bli besviken om de visade negativt.
Vägen hem på fem minuter kändes så lång, jag kom liksom aldrig hem kändes det som. För att inte tala om de där typ två minutrarna man behöver vänta för att se vad testet visar... Åh herregud jag får tillbaka känslan i kroppen jag fick när det stod Gravid 3+ bara av tanken på det. Glad, nervös och spänd på samma gång.

För oss var det självklart att vi skulle bli föräldrar. Så lyckliga! Om jag fick bestämma skulle William gärna få ett syskon så snart som möjligt. Dock är Joakim inte lika på på den tanken, haha. Han vill ha fler barn men inte just nu. Jag har sagt det förut men säger det igen, att skaffa familj är livets mening. Jag lovar er!♥️

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

emeliefinnstrom
emeliefinnstrom,
Haha Andreas vill med ha en till nu 🙈 här är det jag som bromsar 🙉nouw.com/emeliefinnstrom
maudannlizette
maudannlizette,
Haha ja det måste vara på bådas villkor såklart🤗nouw.com/maudannlizette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229