En riktigt bra morgon

GODmorgon!🌾

Idag vaknade William pÄ rÀtt sida, nÀr han slog upp ögonen sÄ skratta han och kröp till kanten av sÀngen och ville ner. LÀt han gÄ ner och han kröp ivÀg utan att jag följde med. Dock var klockan typ tjugo i Ätta sÄ det var vÀl dags att gÄ upp för mig med. SÄ nu har han fÄtt i sig lite frukost, vi har borstat tÀnderna och jag sitter just nu och kollar pÄ nyhetsmorgon medan han leker pÄ golvet. En riktigt bra morgon med andra ord!

Jag Ă€lskar verkligen att slĂ„ pĂ„ nyhetsmorgon pĂ„ morgonen och sitta och mysa framför det i soffan.🙈😍 man fĂ„r liksom vakna till lite innan man sĂ€tter igĂ„ng med dagen. HĂ„ller ni med?😉 Jag ska snart ta ut Exima pĂ„ en liten promenad innan det blir en lite lĂ€ngre promenad för mig och William. Exima verkar inte lĂ€ngre vara intresserad av lĂ„ngpromenaderna sĂ„ det kĂ€nns bara synd att behöva dra med henne runt pĂ„ det. Ska Ă€ven försöka hinna fĂ„ i mig lite frukost innan vi gĂ„r.

Sen ska jag ut pÄ lite Àrenden, handla hem lite hygienartiklar och tvÀttmedel... trÄkigaste som finns. Men det Àr behövligt! Det Àr nÀmligen helt slut pÄ bÄde tvÀttmedel och sköljmedel. Sen i eftermiddag tÀnkte jag försöka gÄ till nÄgon lekpark med William, fÄr se vart de kan tÀnkas bli. Det verkar bli bra vÀder iallafall sÄ det Àr ett plus!

Kram pÄ er!

♄​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229