En naken goding

Godkväll finisar.
Hur mår ni?
Jag mår bra, har precis fått ner röva i soffan efter en hel dag i rörelse känns det som. Det har gått i ett hela dagen. Började med jobb några timmar, och hade fina Tanika hos mig på salongen som blev av med en heeel del hår. Hon hade inte klippt sig på typ 2 år och hade hår ner till midjan som jag fick klippa av till en lob som slutade några centimeter över axlarna. Hon blev så snygg och det passade henne verkligen att ha kort hår! Önskar verkligen att jag var lika vågad och passade minst lika bra i det men det gör jag inte tyvärr, haha. Eller jag är iallafall inte bekväm med kort hår.. kanske någon gång i framtiden, förhoppningsvis!
Efter jobbet så svirade jag om lite fort, hämtade upp Alexandra och åkte in till Örebro en sväng. Tanken var att vi skulle hitta present till våran syster son som fyller år till veckan, vilket vi gjorde.. och lite till, haha. Som alltid när man åker dit. Hittade en långklänning, en ny träningsväska och ett par nya sommar skor vilket var så välbehövligt då mina är ganska utslitna från förra året & man måste alltid köpa nya skor till våren/sommaren, håller ni inte med mig?
😉 Sen köpte vi även en juice på naked juice bar, Pineapple paradise. Om ni inte har smakat på den, så GÖR DE! Skulle kunna leva på den, så god är den! Haha.

Igår efter jobbet så spenderade vi kvällen på en restaurang här i stan tillsammans med Joakims familj. Kul att alla kunde komma, super mysigt och vi åt jätte god mat.
Ikväll ska jag inte göra någonting alls faktiskt. Denna dag tog all energi jag hade kände jag. Så ska skära upp lite melon och frukt och bara krypa ner till någon bra film. Joakim är ute och fiskar (ovanligt...) så vi får väl se när han kommer tillbaka. Hoppas ni får en bra lördag kväll!
PUSS

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229