En bra dag

Godkväll

Idag var en bra dag. En jäävligt bra dag om man får säga så. Den började med att William vaknade på rätt sida för en gångskull och var super glad. Han kunde till och med leka och roa sig själv utan att gnälla och krypa efter mig. Bara det är ju DRÖM.

Jag hade bestämt mig för att träna imorse, även fast jag inte fick med mig någon så åkte jag iväg. Mamma tog William så jag slapp ta med honom& bara kunde fokusera på träningen. Jag hade en bra känsla i kroppen så jag körde lite ben och kände att jag måste försöka mig på att göra en muscle up i räcket utan band. Jag testade några gånger men utan framgång. Det gick inte. Tog fram ett rött band (vilket är super smalt och hjälper typ ingenting). Jag kom upp!! Jag tog sedan det tunnaste bandet men det åkte bara upp så det funkade inte alls.. tog bort alla band och gav mig f*n på att jag skulle upp. Och då, bara huxflux var jag uppe!! VA?? Kom jag upp? Ja, jag gjorde det! ÄNTLIGEN!💪🏼🌟 jag blev så jäkla glad och sååå stolt över mig själv att jag klarade det. Och inte bara en gång utan typ fem, sex gånger. Jag gick verkligen därifrån med ett léende på läpparna.

När jag hade hämtat upp William så åkte vi och mötte upp min syster som jag skulle fixa håret på inför bröllopet hon skulle på& även där var William som en ängel. Enda gången han gnällde var när han tyckte att han hade suttit för länge i vagnen och ville ner på golvet annars fick jag greja med håret där ifred utan massa avbrott. Så skönt! Och såhär har han varit hela dagen, go och glad. Min lilla solstråle❤️

Ikväll åt vi pappas clubtoast hemma hos dem, så gott! Jag har sagt det förr och säger det igen, är det något jag saknar med att bo hemma hos mamma och pappa så är de pappas mat! Tur man blir dit bjuden ibland (eller bjuder in sig själv).😉 Haha!

Nu ska jag sova för imorgon bitti är de träning igen som gäller! Godnatt på er!

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229