WKND

GODmorgon fina !
Det var helt vitt ute när jag kom upp imorse. Känns ju sådär, eftersom jag har ett sommardäck kvar på bilen... Vi upptäckte att det är punka på ett av däcken igår när pappa skulle byta, och eftersom det inte är öppet någonstans idag så får jag köra runt med ett sommardäck till imorgon. Tur att jag är ledig och kan fixa det då. Men jag bara hatar ju när allt som har med bilar att göra krånglar. Det ska bara fungera och gå och helst inte kosta så mycket, haha. Tycker inte ni också det?

Nu har jag iallafall fått i mig frukost och ska ta ut Exima på en liten promenad. Hon blir nog överlycklig att det är snö ute, hon älskar ju snö. Efter det åker jag iväg till träningen och kör ett ryck, i mina nya tights. Hoppas dem är lika sköna och bra under träning som dem är utanför träningen.

Igår kväll var vi ju hos en kompis i Örebro och guuud va fint hon bodde. Alltså hennes lägenhet är goals!! Så fin. Och hon hade gjort ordning lite plockmat och frukt som också var super gott. Vi hade jätte trevligt!

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229