Bara massa mys

Heeej🧡 hur mår ni?

Vi mår bra. William ligger just nu och sover här i min famn hemma hos hans mormor och morfar. Jag tog en promenad hit på förmiddagen med Exima och William. Dem fick stanna här medan jag åkte till jobbet och klippte Joakim. När vi kom tillbaka hade han somnat (William alltså), i mormors famn snuttisen. Och vanligtvis har han sovit typ 30 minuter på eftermiddagarna nu senaste tiden men bara för att dem skulle iväg så sover han som en stock, såklart. Vi byttes av, så hon fick duscha och göra sig klar. Och vanligtvis brukar han vakna när man flyttar på honom på dagen, men inte nu. Haha. Va typiskt det är!😅

Igår kväll hade vi en jätte mysig kväll hos några kompisar. Vi åt tacos och bara umgicks och pratade till klockan var tolv. Haha. Ännu en sen kväll. Men vi fick lite sovmorgon idag så det var skönt. Och vi sov hela natten allihopa, vilket kändes när vi vaknade imorse. Var så utvilad, UNDERBART!

Annars idag har vi inga mer planer direkt. Joakim ska åka iväg och tvätta bilen och ikväll ska vi ha liten spelkväll tänkte vi. Lite kortspel och bara ha det trevligt☺️ det ska bli mysigt!

Kraaam

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229