Att skjuta upp saker

Godmorgon från sängen👋🏼

Klockan är snart åtta och jag ska hoppa in i duschen och sedan ta mig till familjecentralen för att göra cellprov..huuuhh! Jag har skjutit upp den här tiden två veckor men nu måste jag verkligen gå dit. Bara att få det överstökat.☺️ varför skjuter man upp jobbiga saker? Istället för att bara ta tag i det? Så dumt!

Efter det ska jag hem och käka lite frukost och göra oss ordning för en liten promenad. Får se om William tänker somna i vagnen eller om han håller sig vaken. Jag ska lämna honom vid 11 idag, och efter det ska jag väl göra mig klar inför jobb. Halvdag idag, vilket känns skönt faktiskt. Har lite klippningar och färg inbokat så det ska bli roligt.
Igårkväll blev det verkligen en myskväll här hemma. Vi åt tacos och åt lite godis. Och jaaa, jag köpte godis. Jag kunde inte motstå. Men det var inte så gott som jag minns det, haha. Lite besviken faktiskt. Men men.. det kanske är bra? Då får man inte mer smak på samma sätt som om det hade varit jätte gott. Vi kollade iallafall på en serie och bara hade det mysigt!🤗

Min förkylning känns faktiskt mycket bättre idag. Är lite täppt i näsan bara, men inte alls som jag har varit. Sååå jäkla skönt! Jag är trött på denna förkylning nu. Nu får det räcka känner jag, haha!

Ha en bra dag fina ni🍂💛

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229