Alvedon från Spanien

Godmorgon solstrålar
Hur mår ni?

Jag har en febrig kille här hemma idag som bara är ledsen och kinkig, Älsklingen!❤️ Det är inte lätt att vara liten, det är en sak som är säker. Haha!
Stackarn. Denna natt kunde han inte komma till ro så enkelt. Många griniga halvuppvak blev det och när jag skulle gå och lägga mig så fick han komma och sova i våran säng. Dock blev det varken bättre eller sämre men vi slapp gå upp ur sängen iallafall& kunde vara nära honom hela tiden. Vid halv två ungefär gick jag upp och gav honom alvedon och efter det kunde han komma lite bättre till ro och sov till klockan var runt sex om jag minns rätt. Och när han ska få alvedon är de som att han vet att nu blir det bra en stund för han tar oftast emot det utan protest. Våran svenska alvedon tog slut igår och jag glömde såklart köpa en ny när jag var och handlade, men kom på att vi köpte ju alvedon i Spanien när han var dålig där så den fick vi ta inatt. Febern var iallafall inte lika hög idag så vi hoppas att den är påväg ner och att han kan gå till dagmamman imorgon!

Så tråkigt att jag missar våran kurs vi skulle ha idag på jobbet, men men nu är det såhär så då får vi rätta oss efter det. Mina kollegor får återberätta för mig vad som sades och gjordes, samt Joakim som ska vara modell där i eftermiddag. Om William piggar på sig så tar jag nog en promenad dit och kollar lite men det får vi se senare. Han ligger och sover här bredvid mig nu iallafall och jag hoppas han kan sova en längre stund så kroppen får vila och återhämta sig och jobba bort den där febern!!

Hoppas ni får en bra start på denna vecka!👋🏼💛

♥​ Lizetteeriksson.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229