Perfekt liv Eller hur är det

Perfekt liv i alla våra sociala media, ja det stämmer kanske för stunden. Jag skriver nu av det jag ser och sett själv. Vi har säkert alla lagt in vackra bilder på allt mellan himmel och jord på både en själv familj vänner och massa annat.
Men i mitt huvud finns egentligen enbart själen en inre spegel jag kan se mig se den verkliga Maud se alla Hennes misstag. Se på den person jag var en gång och hur hon idag hanterar saker och ting som händer i hennes liv.

Som liten och allt hon fick uppleva alla misstag som människor hon vuxit upp med gjort men även de positiva som kände denna flicka. När jag var liten på 70 talet fanns det ingen som kunde hjälpa en med Maudans självkänsla, jag tror och det är nu vad Jag tror att man då inte visste vad det var, andra tider då. Sen vet jag inte om set verkligen var så.
🏡👶🏻🧚‍♂️🧜🏻‍♀️
När jag ser på sociala media idag ler jag av olika anledningar även med sorg i hjärtat över hur människor försöker att uppnå någon sorts över mänsklig bild av sitt liv, där de egentligen bara vill bli sedda och hörda på. Älskade fina underbara du - du duger precis som du är, det är henom upplysning som bara du och enbart du kan göra förändring, om det är det du behöver.
🙏🏻En stund om dagen i ensamhet gör susen för kroppen och knoppen. 🙏🏻Mindfulness 🙏🏻är något vi alla skulle må bra av. Mönniskor som enbart verka ha ett till synes liv i överflöd behöver inte må bra. Det kan givetvis vara så o h då är ju det hur fint som helst men tro mig vi har alla våra demoner att fajtas med.

Titta på hur vacker du är titta på vad du åstadkommit i ditt liv se din själ öppna ditt positiva jag, ge av dig själv och du får 1000 gånger tillbaka på olika sätt.
Ge av dig själv till den grad du klarar av, var öppen med vad du orkar med. Var ärlig med de sina visa med respekt vad du känner och hur di menar med saker och ting.
💕GE AV DIG SJÄLV MEN GE INTE ALLT ALLT ÄR INTE FÖR ALLA. En del vill du gömma för dig själv, skriv av dig skriv 💕för livet och ge sen din egna bok till den person du tycker ska ha den.💕

Jag kan även bli rejält arg över orättvisor av olika slag och rasismen som jag anser är rädslor. Vi måste stå upp för våra olikheter och likheter. Vi måste enas i kärlekens namn i naturens tecken i vårt hela universums tacksamma tecken. Att leva är att få göra något man själv väljer inte någon annan bestämmer det. Va rädd om dig och visa respekt för den äldre. Älska din familj men älska även andra som behöver dig. Se över det som grämer dig orka vidare för belöningen kommer❤️

Älskade ni var rädda om er ta hand om de som verkligen behöver er. Och stå för den du är för du är fantastisk

https://youtu.be/QtcwnId1Ah4 kolla på den här och begrunda ditt egna syfte❤️🌸🌸

  • 88 visningar
  • Nära Handen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229