Jeppsi en suprize

Fick en jätte fin present av mina döttrars halvsyster. Hon ska tillsammans med hennes elever som ska bli frisörer göra Olaplex behandling 😀 hur gulligt är inte det😀 tomten kom tidigare än vad jag trodde i år.

Idag har det varit en dag full av julklappsinslagning för morgondagens julbingo. Tror vi slagit in mer än 50 julklappar proppfull vagn med klappar små klappar stora. I morrn kl 11 smäller det
😂

Har varit o tankat upp mina energier hos barnbarnen o myst hemma hos dom ett tag. Satt i går o tänkte när jag satt på tåget att vi inte säger ens hej till varandra när vi sätter oss ner på stolarna. Finns väl inte i vår kultur att hälsa på någon man inte känner, säkert så skulle människor vilja höra ett hej men vi är väl inte fostrade så eller så är det bara konstigt kanske.

Tycker vi borde vara mera öppen för förändringar och attityder gentemot varandra. Ge någon en chans att få sig ett hej, ett leende ditt vackra du som bara du kan ge.

Idag på affären stod en dam framför mig i ca 70 års åldern. Hon var kanske inte som du eller jag men hon hade knappt pengar att handla för, fick använda olika kontokort för sitt lilla handlande. När det kom till en liten påse med clementiner så hade hon inte 11kr så hon skulle lämna tillbaka dessa , då de var så fina för hon kunde skala dom och kunde inte ta andra. Hon blev genast generad o sen skulle hon lämna dom där i kassan. -Nae du ska ha dom så upp med 11kr och se det som en godjul grej. Hon blev så himla glad o började sjunga tänd ett ljus o sen en puss på kinden fick jag.
😀😀😀 Hon gjorde min dag så mycket mera.

Tack gör en fin dag på många olika sätt
😀💖😀

  • 40 visningar
  • Nära Handen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229