Börja prioritera dig själv.

Kanske är det dax att sätta sig själv i fokus. Ta hand om mig så jag orkar vidare. Kroppen är inte 25 även om jag känner mig som det ofta. Värk o skit är ett rent helvete när sömnen rubbas konstant. Ska börja med att ringa läkaren, be om att få en undersökning som heter duga.

Tror inte jag fixar det här utan läkarvård på något sätt, utan jag måste få hjälp. Ni ska veta att fråga om hjälp är INTE min starka sida. Ska fixa allt själv och så har det alltid varit. Har fått lära mig att man reder sig själv bäst, så är det nog verkligen inte.

Men det tar tid och ta in och ge sig själv den unika självbild att BE om hjälp när jag behöver det. O de handlar inte om grejer utan det handlar för min del om mitt onda min sömn mitt liv. Mitt liv har en början och så även ett slut men slutet är långt ifrån mig. Min början på livet och åren som gått sen dess kan jag bara se tillbaka på och lära mig något av.

Det liv jag väljer att leva idag är det liv jag i nuet mår bra i förutom mitt onda så därför ger jag mig och ska nu ta hand om vad det nu än må vara. Tycker inte om att springa i onödan hos läkare då jag inte tycker de lägger så stor vikt vid det man säger till dom. Så e livet o fortsättning följer
👍🏻

Ta hand om er
💋❤️💋

  • 29 visningar
  • Nära Handen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229