ANTIJANTE och svartsjuka.

Tänk om vi kunde utrota svartsjuka som man kan föra med många sjukdomar. Vad mycket vi skulle vinna på att stärka alla istället för att den där skit avundsjukan ska förstöra.
Har aldrig fattat mig på varför man är avundsjuk på andra istället för att stärka och hjälpa andra.
Inte för at jag aldrig varit med om det, TRO mig jag har det i mer och mindre skala. Men oftast har jag skakat av mig det och fortsatt min väg. Ibland har jag velat dunka in huvet på dessa människor men inser då att jag inte är ett dugg bättre än dem.

Säger bara att den där förbannade urgamla jantelagen den hoppas verkligen ingen tar PR sig av utan ta till er av den härliga ANTIJANTE istället. Tjejer och killar våga va er själva och det ni känner i livet som ger er en mening fortsätt med det. ❤️Älska er själva ❤️som just den person du är menad att vara.

Våga vara DU, hjälp och stötta dina vänner och familj, finns för dig själv och gör dig lycklig. Du förtjänar att vara så fucking bäst som bara du kan. Och till er som inte vågar ciss vem ni är, stå på er jag lovar din tid kommer då du kommer våga så himla mycket saker.

Låt ingen trampa på dig, säg ifrån och var så tydlig som det bara går att du inte tolererar vad som helst. Låt ingen snacka skit bakom din rygg, utan gå på och våga fråga dom rätt i ansiktet.
Tänk på att livet är kort på jorden var 🌺ödmjuk🌺 med varandra och ta hand om dig och vår moder jord, så tar hon hand om dig🌺 vi är och förblir en liten människa på jorden men tänk vad du kan bli för någon i din omgivning ❤️💕
Ta hand om dig /// kram

  • 52 visningar
  • Nära Unnamed Road, Handen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229