Hej bloggen! Det var längesedan. Jag har glömt bort min lilla blogg with no followers. Men här är jag och ska kämpa mig upp till toppen på knoppen.
Nej, det har inte hänt något kul sen jag sist bloggade, gör mest detta inlägg till Nadja, min kära trogna följare.
Det var allt för mig, ses igen sen kanske.
här är min vagel


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud har helt glömt bort att blogga..aja. I fredags umgicks jag med vänner och orkade verkligen inte blogga.
I lördags var jag ute och åt med mamma och min bror, skitgott. entrecote med pommes 😍 och igår var jag bara hemma och slappade.
min matmammas mat (lamm)


min brors mat


min efterrätt

Likes

Comments

Vill bara göra ett grattis inlägg till världens bästa kille, Pontus! Har sagt det 100 gånger idag men säger det igen Grattis Pontus på 18 årsdagen och jag hoppas att den varit grym. Älskar dig finaste. ❤️


Likes

Comments

Hej! Först, förlåt för inget bloggande igår, men känns ovärt att skriva om något helt ointressant som vad gör gör hela tiden då det inte fanns något spännande att skriva om igår. Läste att Nattstad ska byta namn till Nouw, det låter ju faktiskt lite bättre tycker jag. Nu har ju inte jag bloggat så länge så det är bra att jag inte riktigt hann vänja mig vid "Nattstad".
puss


Likes

Comments

Kom hem för ett tag sen efter att ha gymmat med Micaela, det var segt och ingen av oss var väl speciellt taggade. Hon var trött och jag hade ont i huvudet (vilket jag fortfarande har.) Men men..
Hon är riktigt söt när hon tittar fram sådär


Likes

Comments

Godmorgon, sitter på busstation och väntar på Liselott. Är trött och hungrig och det är blomkålssoppa till lunch, blä. Kommer typ dö av svällt om det inte finns något annat.

Likes

Comments

Skönt att vara ledig och jag är så taggad på att julen närmar sig. Idag var första dagen på min chokladkalender (barnvarning) haha.
Är ledig idag också, så himla skönt så ligger och kollar på walking with dinosaurs i brist på annat, hehe.


Likes

Comments

Har precis ätit en god frukost med Pontus, ska snart duscha och sen blir det nog bara att vara hemma hela dagen, skulle ju bakat igår men det blev aldrig av så hoppas att det blir idag.


Likes

Comments

Nu ligger jag hemma i sängen och dricker kaffe och kollar på Harry Potter som är på tv. Pontus och Jocke sitter vid datorn.
Jag har julpyntat lite i mitt rum nu, supermys.
Likes

Comments